Rabu, 16 Mac 2011

holiday 2011(bulan 3)

Hai.. assalamuikum.. lepas pekse.. kene lah rehad kan. oleh sebab tu, g la relax kan minda jap.. ececehhh.. mcm lah study sangat... cuti nie balik ganu kite.. huhu.. besh kud... bertolak dari temerloh ke ganu ary ahad.. shazwan ank cik ani 2 pon tompang jugak.. yee.. yang tu.. tuttt.. not holiday ngn aq.. but die tompang nk g blik ganu je... balik nie sebab nye abh ade kenduri... sambil2 nk g cuti gak kan... mase ary ahad 2 kan. mse petang tu, smpai lah kat umah kat kampong, smpai2 jmpe sdare aq.. uhhh.. besh kud... men ngn anak die. maen bnde laen ea.. don't think negatif okay. anak die bapak lah comel nye. so, adalah teman nk maen mse kat kampong. mlm tu tak kuar lah. juz maen ngn anak die... besh giler. esok tu. die nak balik dah... uhhh.. dah x besh.. bosan dah lah...

Hari isnin pulak.. mase petang tu.. bagon awal sangat.. * awal lah sangat... sebab nye mak nk g klinik coz nak amik ubat.. lepas amik ubat tu. abah ajak g sabasun. nk g beli barang + makanan.. so, pegi jelah... lepas pegi sabasun tuhh.. pegi lah giant.. bukan giant dalam cite doreamon tu ehh.. alah giant tuhh yang jual ikan + ayam + baju2... lah x class pon.. tapi an giant ganu nie bapak nye besar.. budak2 ganu blake lapak sini.. adalah tempat lepak nye... howt lah sangat... huuhhh.. koya je lebih... tapi kan kalau lah kat giant ade kat tmrlh mesti ramai pnye yg pegi...

Malam hari isnin tuh kan.. bapak nye susah nak keluar.. puas aq pujuk abah.. last2 aq ngajuk.. hahahahaaa.. mcm bodoh jea... tapi lebih balik dari kedai tuh.. abah ajak g jalan.. dalam hati bapak seronok nye.. tapi kat luar cover lebih... pasti mandi + pakai baju... keluar tuhh pon dah lewat pon.. dalam pkul 9.00 lebih kud... pas2 abah bawak g kat tmpt baru... entah ape nme tmapt tuh... tapi sumpah kabo... tempat tu nice giler...!! aq pe agy.. snap2 lah gmbr kan.. hahahaaa.. hobi aq.. lepas balik dari tmpt tuh abah ajak g lepak Taman Syahbandar sebab die nk edit gambar... * hahahaaa.. ayah aq taksub... nk jdi phtographer pulok doh. tetibe lah pulok kat Tamn Syahbandar 2 ad esok.. ape r agy.. g jelah masok.. macam ade... dah gaye uptown dah.. siap ade konsert dangdut agy.. baleee..!!! jenis owg ganu layan dangdut yek.. selera lah pulok.. pastu lapar pegi makn... tapi kan jam dah kul 12.00 lebih dah.. bapak besh nya lepak situ.. dengan angin bertiup sempoi nye.. ahahahahaaa... sejuk giler... last skali balik... area kul 1.oo kud,, meme terbaek wokkkk..!!!!
toink toinkk...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan